layoutelementlayoutelement
 
Torvet i Silkeborg danner i weekenden ramme om en unik lyttekoncert fra bunden af byggepladsen. Foto: Silkeborg Kommune

Toner fra Torvedybet - kunstnerisk nedslag i Silkeborg

10. juni 2016
Oplev en unik lyttekoncert på byggepladsen på Torvet i Silkeborg lørdag den 11. juni kl. 10-11.30.
Oplev en unik lyttekoncert med Lydenskab, Andrea Pellegrini og Sorten Muld på byggepladsen.
 
Lørdag den 11. juni 2016 fra kl. 10-11.30 kan du få en helt særlig oplevelse på byggepladsen på Torvet i Silkeborg, som aldrig igen vil gentage sig. 

Kammerorkestret Lydenskab, operasangeren Andrea Pellegrini og det nordiske orkester Sorten Muld nemlig indtager torvedybet som scene, og spiller herfra et smukt mix af forskellige musikgenrer.

Det bliver en historisk begivenhed, både fordi torvedybet snart ikke eksisterer længere og fordi den mere eller mindre skjulte megascene i dybet skaber en oplevelse, der først og fremmest skal høres.

”Vi kunne i virkeligheden også have kaldt Toner fra Torvedybet en Open Ear Concert”, fortæller John Bøgelund Frederiksen, Kulturchef i Silkeborg Kommune.

”For ud over at det er helt særligt med en byggeplads som ’scene’, er det også helt unikt at publikum først og fremmest her skal lytte bag hegnet. Og vi forestiller os koncerten som en slags musikalsk installation og at den smukke musik og sang, kommer til at give en helt særlig stemning og oplevelse som man altid vil huske,” siger han.

Toner fra Torvedybet er arrangeret af Silkeborg Kommune og støttet af Østjysk Vækstbånd og Urban Lab, som er et regionalt og netværksbaseret projekt, der fokuserer på fremtidens byrum.

 

Genoplev koncerten på film

Koncerteventen bliver filmet og et par dage efter vil publikum kunne genopleve koncerten og få musikerne at se ved at klikke ind på Silkeborg Kommunes hjemmeside og facebooksiden ”Kultur i Silkeborg Kommune”.

Update: Se videoen hér: https://www.youtube.com/watch?v=An9Q3I41cz4

 

Toner fra Torvedybet er del af Urban Labs kunstnerisk nedslag, som afvikles i hver af de otte deltagerkommuner i løbet af projektperioden. Læs mere om de øvrige kunstneriske nedslag.

 

Yderligere information

Invitation til Koncert fra Torvedybet.

Læs mere om koncerten og fremtidsplanerne for Torvet på www.silkeborgkommune.dk

Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Urban Lab

Tone Lassen - Styregruppen i Urban Lab
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens

Tlf.: 51562439

tone.lassen@randers.dk